Snelle levering mogelijk
Binnen 7 dagen in huis
Unieke producten
Custom made oplossingen
Wereldwijd ingezet
Used around the world
Kwaliteit
1 jaar garantie

Over ons

Carbon Sailing is ontstaan omdat wij behoefte hadden aan een eigen nieuwe spinnakerboom. Wij zijn Rob Schild en Shirley van den Kolk. Zelf fanatieke en ervaren zeilers en trotse bezitter van een Bavaria 33.

Op een zaterdagmiddag in oktober 2016, na het maken van wat ruwe schetsen zijn wij begonnen met het ontwerpen van een eerste end-pole voor onze eigen spinnakerboom.

Vervolgens hebben we in Cad-Cam de programma’s aangemaakt en de machine in gereedheid gebracht voor de eerste serie aluminium eindstukken. www.ferrofijnmechanica.nl

In elke haven waar we kwamen kregen we positieve en enthousiaste reacties van geïnteresseerde zeilfanaten die we mochten ontmoeten. Het resultaat laat zich raden, wij realiseerden ons dat een stoer, uniek en kwalitatief hoogwaardig product in eigen ontwerp en uitvoer was ontstaan.

Rob, al 18 jaar zelfstandig ondernemer en eigenaar van Instrumentmakerij Ferro Fijnmechanica, beseft dan dat zijn grote passie en professie op deze manier uitstekend samen kunnen komen.

Door deze kennis en ervaring te combineren met de jarenlange ervaring van Shirley in diverse Hoger Managementfuncties op het gebied van dienstverlening en commercie is het idee van Carbon Sailing geboren.

Voorzichtig adverterend op Marktplaats en Instagram leerde ons dat er een markt was en wij besloten de stoute schoenen aan te trekken en grootser te denken. Carbon Sailing werd een feit!

Rob zet zijn (zeil)-ervaring, technische kennis en vaardigheden als Instrumentmaker in, Shirley is verantwoordelijk voor de backoffice en aftersales. Beiden enthousiast, trots en gericht op de wensen van onze klant.

Wij vinden het belangrijk persoonlijk contact te hebben, goed te overleggen welke verwachtingen en wensen er zijn en goed met u af te stemmen op welke wijze wij kunnen bijdragen aan een product dat volledig aan uw watersport wensen voldoet.

Blijf op de hoogte van de ontwikkeling van onze producten!