Snelle levering mogelijk
Binnen 7 dagen in huis
Unieke producten
Custom made oplossingen
Wereldwijd ingezet
Used around the world
Kwaliteit
1 jaar garantie

Reviews

Gewoonweg het beste

5,0 rating
19 april 2019

Carbonsailing maakt iets bijzonders. Voor een fractie meer dan een standaard product uit de winkel krijg je een lichtgewicht carbon spiboom op exact de gewenste lengte. Afwerking is subliem. De eindstukken zijn van zoveel betere en mooiere kwaliteit dan de bekende merken. Hoe ze openen en sluiten; bijzonder maatwerk. Je ziet dat er met veel aandacht en liefde een kwaliteitsproduct op de markt is gebracht. Dit is niet gewoon een product, dit is liefde.

Marco Faasse

Prima service

5,0 rating
9 april 2018

Prachtige boegspriet en custombuild spinnakerboom laten maken. Heel netjes binnen de planning en precies conform specs werden ze afgeleverd. Ook aftersales uitstekend.

Floris Ingen Housz

Is het Hout?

5,0 rating
9 april 2018

Een carbon boom van 4 m laten maken en met hout wrapping laten omkatten. Goed meegedacht met de wensen. Fantastisch. Ziet als echt eruit.

Dirk van Slooten

Super service en advies

5,0 rating
5 april 2018

Prachtige boegspriet gekocht, precies volgens afspraak. Mooi afgewerkt materiaal en bevestiging op het dek werkt snel. Ik verwacht nu meer snelheid in onze X

Cees

Super service en producten.

5,0 rating
23 februari 2018

Vandaag een prachtige genakerboom opgehaald. Goede service en mooie producten met de mogelijkheid voor persoonlijke wensen. Super.

Edwin Verwey

Blijf op de hoogte van de ontwikkeling van onze producten!